The Cheap Patronizing Neutralization - Time For A Sharp Potsdamu.

Kul tillsammans på jobbet

Man vill ju trivas på jobbet och ha trevligt tillsammans, men ändå kan det var så att inte alla gör det.
Och det är ju normalt att det är så ibland att man kommer olika överens med sina arbetskollegor.

Men vad kan man då göra för att man ska trivas ihop?

Ja det finns faktiskt en hel del som man skulle kunna göra för att man ska trivas bra ihop. Man skulle kunna ha en liten kick off tillsammans för att på så sätt få en bättre gemenskap tillsammans. Sen så skulle man kunna försöka att göra lite trevliga saker ihop även under arbetet. Man skulle kunna ta hjälp av varandra och se till att man jobbar i grupp och att  man mixar upp lite i grupperna.
På så sätt så kan man lära känna varandra lite bättre och det är ofta det att man inte känner varandra så väl som gör att man kanske inte trivs så bra ihop.
Men att lära känna varandra lite bättre så hjälper det en att ha mer förståelse för varandra och förstå varför någon är på ett visst vis.

Ja så man gör väl i att se till att umgås och att bli bättre vänner. Det kan hjälp en att bli en bättre kollega och att man kan trivas bättre tillsammans på jobbet.
Det finns många bra företag som satsar på personalen och som försöker se till att det är en bra stämning på jobbet, smarter marketing är ett bra företag som tar hand om sina anställda. Så man göra väl i att kolla runt och ta efter andra företag som gör ett bra jobb med sina anställda och som har en god stämning på jobbet.
Då kommer personalen att trivas bättre och det kommer att finnas fler som känner att dom vill stanna i företaget och ge sitt allt  för företaget.